Onze klanten beoordelen de producten van jouwnaambord.nl gemiddeld met 9.3 (van 10) op basis van1374 reviews.
gratis-ontwerp.jpg

Eerst een ontwerp.

Uit de reacties van klanten van Jouw Naambord komt naar voren dat men zeer tevreden is over de kwaliteit en het ontwerp van het door hen bestelde naambord. Daarom is het mogelijk om eerst een ontwerp te laten maken van uw naambordje zonder enige verplichting.


Hoe krijg ik een gratis ontwerp?

U plaatst eerst een bestelling door het bestelproces geheel te doorlopen. Bij de keuze voor de betalingsmethode kiest u voor "eerst een gratis ontwerp". U rondt de bestelling af en u ontvangt nu binnen 24 uur een gratis naambord ontwerp per email. Pas wanneer u akkoord gaat met dit ontwerp wordt uw bestelling definitief.

 

Bestelling annuleren.

Als u niet tevreden bent met het ontwerp, kunt u een aanpassing aanvragen (max 2x gratis) of u kunt uw bestelling kosteloos annuleren.

 

Bord eerst in het echt zien?

Wilt u eerst een zien hoe het bord er in het echt uitziet? U bent altijd van harte welkom in de showroom / studio van Jouw Naambord aan de Fok 9 in Schagen. Uiteraard kunt u niet elk mogelijk bord zien, maar er hangt in ieder geval een uitgebreide collectie (170 verschillende voorbeelden) van alle beschikbare materialen en mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.
keyboard_arrow_up